ONZE PAKKETTEN

LOW BUDGET
BLAUW

∞ e-tickets

Dit pakket is VOLLEDIG GRATIS voor jou als organisator. In ruil wordt aan elke bezoeker een bijdrage van €0,50/ticket aangerekend.

Let op: je verzorgt zelf de scanning aan de ingang van je event. Hiervoor heb je een smartphone met internetverbinding nodig, waarop je onze gratis te downloaden app kan installeren. Een infobrochure met stap-voor-stap uitleg en een FAQ-overzicht zit inbegrepen in de pakketprijs.

Kies voor blauw als e-ticketing nieuw voor je is en je het voor de eerste keer wil uitproberen. Of pimp je event door naast klassieke papieren tickets ook een exclusieve online verkoop aan te bieden!

FREE

SIMPEL & SNEL
ROOD

Wil je bezoekers niet met extra kosten opzadelen, dan is dit pakket wat je zoekt. Door eenmalig een laag forfaitbedrag voor je rekening te nemen, geniet je van alle voordelen van online ticketing zonder zorgen.

Let op: je verzorgt zelf de scanning aan de ingang van je event. Hiervoor heb je een smartphone met internetverbinding nodig, waarop je onze gratis te downloaden app kan installeren. Een infobrochure met stap-voor-stap uitleg en een FAQ-overzicht zit inbegrepen in de pakketprijs.

Handel je alle financiën graag in één keer af? Houd je de ticketprijs liever gelijk? Kies dan voor rood. Misschien appreciëren je bezoekers wel dat je geen toeslagen doorrekent?

(Voor meer dan 2000 tickets: contacteer ons voor een prijs op maat)

≤ 600 e-tickets 119

≤ 2000 e-tickets 139

WIJ DOEN HET VOOR JOU
GOUD ♕

Niet vertrouwd met technologie? Geen tijd om tickets te scannen op je evenement? Wij doen het voor jou! Een volledig scanteam wordt op de hoogte gebracht van de bijzonderheden van jouw evenement en staat klaar aan de ingang om je bezoekers een hartelijke en vlotte ontvangst te garanderen. Van mislukte betalingen tot verloren tickets: besteed niet alleen de scanning, maar ook je kopzorgen uit.

Upgrade naar GOUD als je onvoldoende personeel ter beschikking hebt, weinig handigheid hebt met smartphones of je event een professionele touch wil geven. Cumuleerbaar met zowel blauwe als rode pakketten, ongeacht het aantal verkochte tickets.

UPGRADE     +179

Al onze prijzen zijn inclusief btw.          

VOORDELEN

Waarom kiezen voor online ticketing?

SNELHEID

Trakteer je publiek op een gebruiksvriendelijke interface en een vlotte betaling. Geen gesukkel met bevestigingsmails of overbodige velden.

Ook aan de ingang zijn korte wachttijden troef. Met onze app scan je in enkele seconden de QR-code op het ticket.

(GRATIS) ONLINE BETALEN

Nooit meer rekeningen checken of muntjes tellen! Laat je bezoekers cashless betalen en bespaar jezelf kostbare tijd.

Voor betaalmethodes met kaart rekent de bank een kleine transactiekost aan. Daarom zorgen we ervoor dat betalen met overschrijving steeds gratis blijft.

REGISTRATIE

Tickets op naam zorgen voor overzicht voor de organisator en verhinderen doorverkoop aan woekerprijzen.

Voor de sloddervossen: je ticket kwijtraken lukt niet meer. Met één druk op de knop zit het opnieuw in je mailbox. Fjioew!

FLEXIBILITEIT

Communicatie is onze sterkte. We luisteren naar jouw wensen en noden om elke verkoop op maat te schaven.

Groepstickets, kortingscodes, verkoop met wachtwoord? Ons platform is flexibel en we zoeken steeds naar nieuwe functionaliteiten.

STATISTIEKEN

Laat alles aan de technologie over. Bereken je winst, het aantal verwachte bezoekers en krijg real time updates van je verkoop.

Vraag de koper eenvoudig om extra variabelen als leeftijd, lidmaatschappen of voorkeuren voor een gerichtere organisatie van je event.

ECOLOGIE

De aarde is (voorlopig) onze enige thuis, dus moeten we haar met respect behandelen.

Papieren tickets zijn makkelijk vervangbaar. Wist je dat tien online events één volledige boom kunnen redden?

BOEK ONS

Onderstaand formulier is geheel vrijblijvend.

Nog niet overtuigd? We komen graag langs! Laat je contactgegevens achter via het formulier.