BETAALINFORMATIE

OVERSCHRIJVING

1. Koop uw ticket(s) in de DISTILLERY STORE en kies voor bankoverschrijving als betaalmiddel. Kort na uw reservatie ontvangt u een bevestigingsmail met de boodschap dat uw bestelling geplaatst is. 

2. Maak nu het correcte bedrag over op

THE DISTILLERY
BE19 0689 3078 1412

Zorg ervoor dat u zeker het bestelnummer, dat in de mail staat aangegeven (bijvoorbeeld ‘#22123’) in de vermelding zet. Zo kunnen wij uw betaling linken aan uw bestelling. Bent u het nummer toch vergeten vermelden? Laat het ons weten via het contactformulier of op info@the-distillery.be, dan brengen we het alsnog voor u in orde.

3. Onbetaalde bestellingen vervallen na een tijd automatisch. Wij raden u aan om de betaling meteen na ontvangst van de reservatie-mail uit te voeren, gezien er enige tijd zit tussen het moment van betalen en dat van de effectieve overmaking op onze rekening.

4. Wees u er ook van bewust dat de betaling ten laatste 24 uur voor de aanvang van het evenement door ons ontvangen moet zijn. 

5. Als u alle bovenstaande stappen zorgvuldig heeft uitgevoerd, zal u een download-ticket mail ontvangen. Let op: dit gebeurt pas na de ontvangst door ons van de betaling. Hebt u na 3-4 dagen niets ontvangen, contacteer ons dan via het contactformulier.

 

BANCONTACT

Biedt het evenement de mogelijkheid om met Bancontact te betalen en maakt u van die mogelijkheid gebruik, dan ontvangt u uw e-ticket onmiddellijk na de betaling.